Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, vorbeşte despre management defectuos la Spitalul Judeţean Galaţi, după ce a constatat, luni, că unitatea mobilă ATI nu funcţionează, acuzându-se lipsa de personal. Ministrul afirmă că spitalul are 18 medici ATI, are doar 300 de pacienţi, dintr-un total de 1.800 câţi ar trebui să fie, sunt 2.000 de cadre medicale disponibile, dar conducerea unităţii nu găseşte personal pentru operaţionalizarea secţiei mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La Spitalul Judeţean din Galaţi sunt 18 medici ATI.  Credeţi că ar putea să coboare în acel loc, cineva (unitatea mobilă ATI  - n.r)? Eu zic că da (…) Dacă vreţi o părere personală şi nu numai personală, la Spitalul Judeţean este un prost management, în care ai doar 300 de pacienţi dintr-un total de 1.800 cât trebuie să fie, ai 2.200 de cadre din care 193 sunt infectate şi tu nu poţi justifica un personal care să meargă jos?”, a afirmat, luni, Nelu Tătaru, după o vizită la Spitalul Judeţean Galaţi.

Ministrul afirmă că managementul spitalului trebuia să găsească soluţii pentru personalul secţiei mobile, având în vedere că a primit-o a doua zi după ce a solicitat-o.

Unitatea mobilă ATI a fost trimisă pe 14 iulie la Spitalul Judeţean "Sf. Andrei" din Galaţi, dar nu este încă funcţională, acuzându-se lipsa de personal.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.