Pompierii au intervenit, joi după-amiază, pentru îndepărtarea unor copaci dărâmaţi de vântul puternic în mai multe localităţi din judeţul Neamţ, unde, tot din cauza fenomenelor meteorologice, peste 23.000 de consumatori au rămas fără curent electric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii militari şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă au intervenit, joi după-amiază, pentru îndepărtarea unor arbori căzuţi pe carosabil în comunele: Alexandru cel Bun, Bârgăuani, Bicaz Chei, Borca, Farcaşa, Gâdinţi, Pângăraţi, Poiana Teiului şi Ştefan cel Mare.
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
De asemenea, în municipiul Piatra Neamţ pompierii au intervenit pe strada Petru Rareş pentru îndepărtarea unor bucăţi de tablă, provenite dintr-un acoperiş, de pe două autoturisme parcate. Pompierii au fost chemaţi şi pe străzile Lt. Drăghescu, Burebista, Plevnei, Gavril Galinescu şi în cartierul Văleni din Piatra Neamţ, pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil.
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
ISU Neamţ a mai anunţat că ,în urma fenomenelor meteo periculoase, Delgaz Grid a transmis că mai multe localităţi din judeţ sunt afectate din punctul de vedere al alimentării cu energie electrică. Astfel, peste 23.000 de consumatori au rămas fără curent electric şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.