Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, întrebat dacă are un plan pentru crearea mai multor piste de biciclete în oraş, că este în lucru, în prezent planul Velo care va avea sute de km. „Suntem în faza în care el este compatibilizat, să spunem, cu datele de trafic, pentru că trebuie să existe o corespondenţă între datele pe tot traficul şi master planul de biciclete”, a mai spus edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În momentul de faţă, suntem în curs de a face planul Velo care să fie un plan pentru tot oraşul şi care să aibă sute de km. Suntem în faza în care el este compatibilizat, să spunem, cu datele de trafic, pentru că trebuie să existe o corespondenţă între datele pe tot traficul şi master planul de biciclete”, a explicat Nicuşor Dan, întrebat dacă are un plan pentru a crea mai multe piste de biciclete în Capitală, sâmbătă la deschiderea evenimentului „Străzi deschise”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.