Nouă angajaţi ai Primăriei Crăciuneşti, judeţul Mureş, au intrat în autoizolare la domiciliu, după ce au luat contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Ceilalţi opt angajaţi asigură funcţionarea instituţiei. DSP Mureş anunţă că în două sate ale comunei a crescut numărul cazurilor de infectare şi al persoanelor izolate la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de ieri, 9 angajaţi ai Primăriei Crăciuneşti au intrat în autoizolare la domiciliu, după ce au luat contact cu o persoană depistată pozitiv la testul de determinare a infecţiei cu Coronavirus. În acest moment, potrivit informaţiilor primite de la Primăria Crăciuneşti, cei 8 angajaţi rămaşi în activitate reuşesc să asigure funcţionarea instituţiei în regim adaptat condiţiilor date”, a transmis, miercuri, Prefectura Mureş.

Direcţia de Sănătate Publică Mureş a prcizat că în două sate ale comunei Crăciuneşti (Crăciuneşti şi Budiu Mic) există o creştere a numărului de persoane pozitive Covid-19 şi a celor autoizolaţi la domiciliu. Ancheta epidemiologică DSP Mureş este în curs. 

”Având în vedere situaţia din localitate, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş a stabilit astăzi un plan de acţiune care presupune înăsprirea măsurilor de limitarea a răspândirii infecţiei cu Covid-19 în zonă, prin creşterea numărului de efective de forţe de ordine prezente în perimetrul afectat. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică va monitoriza situaţia epidemiologică din zonă, urmând să informeze autorităţile judeţene în eventualitatea apariţiei unor noi situaţii de urgenţă în localitate, care impun măsuri rapide”, a mai transmis Prefectura Mureş.

În judeţul Mureş au fost confirmate 101 cazuri de infectare cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.