Municipiul Galaţi, dar şi alte 4 localităţi din judeţ au o rată de infectare de peste 4 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, astfel că vor fi aplicate noile restricţii impuse de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ultimelor date transmise de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, în municipiul Galaţi rata de incidenţă a ajuns la 4.09 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Alte patru localităţi din judeţul Galaţi depăşesc pragul de 4 infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Este vorba despre Braniştea, Bălăbăneşti, Tuluceşti şi Vânători. 

În aceste condiţii, începând de duminică, 28 martie, în aceste localităţi, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, circulaţia populaţiei se restricţionează începând cu ora 20.00 in timp ce magazinele se vor închide la ora 18.00.

De asemenea,  în municipiul Galaţi, sălile de sport şi încetează activitatea începând de duminică.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.