Mitingul anti-PSD din Piaţa Victoriei şi din faţa sediului Partidului Social-Democrat s-a încheiat fără incidente, după aproximativ două ore de proteste. Un manifestant a pus cătuşe pe poarta sediului PSD din Kiseleff, iar un altul a lipit poza lui George Soros lângă sigla partidului de pe aceeaşi poartă. Manifestanţii au anunţat că săptămâna viitoare vor protesta în faţa Primăriei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei aproximativ 200 de manifestanţi s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Victoriei, din Capitală, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de Partidul Social Democrat, după care au plecat în marş spre sediul PSD, unde au protestat aproximativ o oră, scandând lozinci împotriva membrilor partidului.

Protestatarii au mai scandat, printre altele, "Pui de hoţi şi de mafioţi", dar şi "Fără prag".

Unul dintre demonstranţi a lipit poza lui George Soros lângă sigla PSD de pe poarta sediului partidului, iar un altul a pus cătuşe pe aceeaşi poartă.

În timpul manifestaţiei, luminile în interiorul sediului PSD erau stinse, iar după aproape o oră oamenii au început să plece. Aproximativ 20 - 30 diintre aceştia s-au întors în Piaţa Victoriei, unde au cântat Imnul Naţional şi au anunţat că săptămâna viitoare vor protesta şi la Primăria Capitalei.

La ora transmiterii acestei ştiri, mitingul anti-PSD s-a încheiat fără incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.