Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă joi că a fost desemnat câştigătorul pentru construcţia unui nou lot al A7 (Autostrada Moldova). Este vorba de Lotul 1 (Săuceşti-Trifeşti), în lungime de 30,3 km, care a fost adjudecat de un constructor român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”A fost desemnat câştigătorul pentru construcţia unui nou lot al A7 (Autostrada Moldova)! Lotul 1 (Săuceşti-Trifeşti), în lungime de 30,3 km, a fost adjudecat de un constructor român. Contractul are o valoare de 1,63 miliarde de lei (fără TVA)”, scrie Sorin Grindeanu pe Facebook. 

Ministrul Transporturilor precizează că termenul de finalizare a lucrărilor este de 30 de luni şi acestea includ: construcţia 34 poduri şi pasaje, construcţia unui viaduct de cu o lungime de 567 metri.

Semnarea contractului finanţat prin PNRR este posibilă în 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii, mai spune Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.