Ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu anunţă că încă o secţiune din Autostrada Transilvania are constructor desemnat, iar cconstructorul român are la dispoziţie 884,12 milioane de lei (fără TVA) şi 24 de luni pentru finalizarea lucrărilor pe secţiunea Suplacu de Barcău-Chiribiş, de 26,35 km.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încă o secţiune din  Autostrada Transilvania are constructor desemnat! După semnarea contractului constructorul român are la dispoziţie 884,12 milioane de lei (fără TVA) şi 24 de luni (6 luni proiectare, 18 luni execuţie) pentru finalizarea lucrărilor pe secţiunea Suplacu de Barcău-Chiribiş (26,35 km)”, scrie ministrul Transporturilor pe Facebook. 
 
Sorin Grindeanu afirmă că contractul (finanţat prin Fonduri Europene Nerambursabile prevede inclusiv construirea a 8 poduri, 8 pasaje şi 3 viaducte.
 
”Semnarea contractului va fi posibilă peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii. Secţiunea Suplacu de Barcău-Chiribiş este parte din contractul pentru construcţia Autostrăzii Transilvania semnat în trecut cu constructorul american Bechtel şi care ulterior a fost reziliat”, mai spune ministrul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.