MInistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă joi că pe lotul 1 al Autostrăzii A0 de Centura Sud- Bucureşti (Glina-Vidra) a început turnarea betonului la infrastructura pasajului de la km 65. El precizează că, dacă se păstrează ritmul, până la sfârşitul anului se va circula atât pe cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru) cât şi pe sectorul de autostradă, în lungime de 7 km, cuprins între DN4 şi zona localităţii Berceni (km 69) al lotului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Pe lotul 1 al Autostrăzii A0 de Centura Sud- Bucureşti (Glina-Vidra) a început astăzi turnarea betonului la infrastructura pasajului de la km 65! Constructorul turc este bine mobilizat şi lucrează atât la structura drumului, cât şi la poduri şi pasaje”, spune ministrul într-o postare.

Grindeanu arată că, ”dacă se păstrează ritmul, până la sfârşitul anului se va circula atât pe cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru) cât şi pe sectorul de autostradă, în lungime de 7 km, cuprins între DN4 şi zona localităţii Berceni (km 69) al lotului 1”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.