Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a coborât, luni în mijlocul celor peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă care protestează acuzând situaţia gravă în care se află companie şi le-a spus oamenilor că problemele lor trebuie soluţionate „în linişte, fără presiune”. Unul dintre protestatari i-a replicat ministrului: „Am aşteptat destul!” moment în care mai mulţi dintre protestatri au început să huiduie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt alături de voi, sunt atent la problemele voastre, ştiu cu ce vă confruntaţi şi împreună vom găsi soluţii. Vă mulţumesc pentru încurajarea pe care mi-o arătaţi în a vă susţine problemele dumneavoastră.  Însă probleme dumneavoastră trebuie să se soluţioneze împreună, în linişte, fără presiune, cu încredere reciprocă” le-a spus Luacian Şova celor peste 2000 de angajaţi ai CFR M;harpă care protestează faţă de situaţia financiară precară a companiei. 

”Am aşteptat destul! Am aşteptat destul!” a fost replica unuia dintre protestari, moment în care mai mulţi dintre cei prezenţi au început să huiduie.

Ministrul Transporturilor şi-a continuat discurusul şi i-a asigurat pe angajaţii CFR care protestează: „Atâta cât se poate face pentru dumneavoastră, asta se face acum”.

Peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă protestează, luni la Ministerul Transporturilor, acuzând faptul că CFR Marfă are datorii foarte mari, că în companie nu s-a investit de foarte mulţi ani, viteza medie de circulaţie pe cale aferată a scăzut  dar şi faptul că nu se adoptă un statut al feroviarului.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.