Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţă, miercuri, că primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi de către o companie din Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primii 44 de cetăţeni ucraineni au fost angajaţi astăzi de o companie din Bistriţa. În paralel, ANOFM oferă servicii de profilare, consiliere şi îndrumare pentru mai mulţi cetăţeni ucraineni care şi-au manifestat dorinţa de a se angaja”, a transmis, miercuri, ministrul Muncii.  

Potrivit acestuia, pliante cu informaţii pentru cetăţenii ucraineni, privind condiţiile de angajare în România, sunt împărţite şi afişate în vămi, gări, autogări şi alte puncte des tranzitate.  

”În acelaşi timp, angajaţii ANOFM continuă activităţile dedicate cetăţenilor români aflaţi în căutarea unui loc de muncă”, a mai transmis Marius Budăi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.