Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că anul acesta va fi lansat un nou program în sprijinul autorităţilor locale care vor să obţină fonduri pentru montarea de pompe de căldură şi panouri fotovoltaice la sălile de sport şi bazinele pe care le au în administrare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pregătim o sesiune pentru baze sportive. Funcţionarea bazelor sportive – piscine, săli de sport, săli de sport pentru şcoli – pune o povară destul de mare pe umerii autorităţilor publice locale. Şi acolo avem nevoie de pompe de căldură, de panouri fotovoltaice, de soluţii de energie regenerabilă şi vom scoate, anul acesta, o sesiune pentru autorităţile publice locale. Vom repeta sesiunea pentru iluminat public – acolo a fost o sincopă acum trei săptămâni, unde s-au terminat banii foarte repede – şi acolo această creştere publică a nevoii se manifestă în numărul mare de solicitări, pentru că şi iluminatul public costă foarte mult”, a afirmat Tanczos Barna, miercuri seară, la Digi 24. 
 
Conform ministrului, câteva sute de primării au depus dosare în cadrul programului de eficienţă energetică derulat de minister.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.