Ministrul de Interne, Marcel Vela, felicită, luni seară, un jandarm din Bucureşti care a salvat în timpul liber cinci persoane implicate într-un accident rutier. Jandarmul de 25 de ani a scos din maşină toate cele 5 victime şi le-a îndepărtat de locul accidentului, unde exista pericol de explozie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni, Astăzi mi-am dorit să dedic câteva clipe lui Emil, un tânăr cu prezenţă de spirit, curaj şi dragoste faţă de oameni. Emil a salvat cinci persoane, între care şi o tânără însărcinată, dintr-o maşină avariată, răsturnată în afara părţii carosabile. Poate că veţi spune că foarte mulţi semeni de-ai noştri ar fi procedat la fel. Poate! Dar, el a fost singurul care a oprit la locul accidentului, deşi prin zonă mai treceau şi alte maşini. Era în timpul său liber şi nu a ezitat nici o clipă să ofere ajutor. Cu multă grijă i-a scos pe toţi afară în siguranţă. Ulterior, i-a transportat pe rând la maşina sa, fiindcă exista în orice moment pericolul unei explozii”, a scris, luni seară, pe Facebook, Marcel Vela.

Ministrul de Interne povesteşte că echipajele medicale au ajuns în câteva minute, iar toate persoanele au fost transportate la spital în siguranţă.

”La doar 25 de ani, Emil a demonstrat că şi-a ales meseria potrivită, cea de a fi in slujba oamenilor! Emil este la început de carieră în cadrul Jandarmeriei Bucureşti şi sunt sigur că va avea o carieră frumoasă şi plină de satisfacţii. Pentru că asta merită pe deplin Felicitări, tinere salvator!”, a mai scris ministrul de Interne.

Accidntul s-a produs marţea trecută în apropiere de Urziceni, iar jandarmul mergea către Buzău, unde locuiesc părinţii săi. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.