Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, dă asigurări că vor exista profesori care să supravegheze candidaţii şi să corecteze lucrările la examenul de Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii de clasa a opta. ”Încurajez cadrele didactice să ajute elevii care şi aşa, aşa cum spuneam, fiind o generaţie afectată şi de pandemie şi de aceste săptămâni de grevă, are nevoie de tot sprijinul nostru”, transmite ministrul, în acest context.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Asistenţa la examenele naţionale este o activitate benevolă. Există cadre didactice care în fiecare an optează să vină la supraveghere sau la corectare, fiind retribuite suplimentar în acest sens. Ca în fiecare an, vom asigura personalul necesar în aşa fel încât examenele să se desfăşoare normal şi încurajez cadrele didactice să ajute elevii care şi aşa, aşa cum spuneam, fiind o generaţie afectată şi de pandemie şi de aceste săptămâni de grevă, are nevoie de tot sprijinul nostru pentru a finaliza cu bine parcursul şcolar”, a declarat Ligia Deca, întrebată despre faptul că unii profesori au anunţat deja că nu vor participa ca supraveghetori sau corectori la examenele naţionale din acest an.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.