Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis, joi, după ce au apărut mai multe cazuri de infectare cu coronavirus la elevi şi angajaţi din învăţământ că, luând în considerare perioada de incubaţie, apariţia acestor cazuri nu are ca sursă infectarea în cadrul şcolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunţat, că, până la finalul zilei, Ministerul va transmite o situaţie a tuturor cazurilor de infectare cu noul coronavirus înregistrate în unităţile de învăţământ. 
 
”Până atunci, luând în considerare perioada de incubaţie, cred că suntem cu toţii de acord că apariţia acestor cazuri nu are ca sursă infectarea în cadrul şcolii”, a transmis ministrul Educaţiei. 
 
Autorităţile din mai multe judeţe din ţară au anunţat deja că au fost confirmate cazuri de infectare cu noul coronavirus la elevi sau angajaţi ai unităţilor de învăţământ, acolo unde a fost cazul fiind dispusă suspendarea cursurilor unor clase. 
 
În Bucureşti, au fost anunţate până acum 4 cazuri de infectare. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.