Ministrul Cseke Attila a semnat 48 de noi contracte finanţate prin componentele C5 – Valul Renovării şi C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, cu 29 de unităţi administrativ-teritoriale, având o valoare totală de 265.737.364,75 de lei, anunţă ministerul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 29 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi au o valoare totală de 265.737.364,75 de lei.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, prin Valul Renovării, au fost semnate 28 de contracte, în valoare de 243.651.526,33 lei, depuse de 14 autorităţi locale, pentru creşterea eficienţei energetice a unor unităţi de învăţământ, clădiri rezidenţiale multifamiliale, precum şi a unor instituţii publice.

Prin Fondul Local, au fost semnate 20 de contracte, în valoare de 22.085.838,42 lei, pe care autorităţile locale din 15 unităţi administrativ-teritoriale le-au depus pentru renovarea şi reabilitarea termică a unor unităţi de învăţîământ, precum şi a unor clădiri publice, se mai precizează în comunicat. 

”Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 6.191 de contracte de finanţare”, mai transmite Ministerul Dezvoltării. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.