Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că, luni, au fost confirmate 13 cazuri noi de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului, majoritatea în Bucureşti. Astfel, numărul total al cazurilor raportate în România a ajuns la 38.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încă 13 cazuri noi cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate astăzi, 27.12.2021, în România. Cele mai multe persoane infectare, în număr de 10, sunt din municipiul Bucureşti, alte 2 persoane sunt din judeţul Ilfov şi una din judeţul Galaţi", a transmis MS.

Conform sursei citate, persoanele infectate cu tulpina OMICRON (5 bărbaţi, 7 femei şi un copil) au vârste cuprinse între 14 şi 89 de ani, iar 7 dintre acestea sunt nevaccinate împotriva COVID-19. Două persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie şi SUA.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 38 de cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-Cov-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.