Ministerul Sănătăţii anunţă că a fost semnat contactul de finanţare pentru proiectul "Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în oraşul Sinaia”. Proiectul vizează achiziţia de echipamente medicale, în valoare de 12,6 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru PO Infrastructura Mare, a semnat contractul de finanţare pentru implementarea proiectului «Creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în oraşul Sinaia». Proiectul va finanţa achiziţia de echipamente medicale şi de protecţie pentru Spitalul Orăşenesc, care va putea astfel gestiona mai bine criza sanitară”, a transmis, sâmbătă, Ministeru sănătăţii. Sursa citată a precizat că, datorită achiziţiilor realizate cu cele 12,6 milioane lei din fonduri europene, vor putea fi tratate mai multe personae. Unitatea sanitară are 94 paturi şi este singurul spital non-Covid cu multispecialităţi pe o distanţă de peste 100 km, între Ploieşti şi Braşov, furnizând servicii pentru cei peste 45.000 locuitori ai oraşelor din zonă turistică - Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic şi Breaza. Proiectul va fi implementat până la sfârşitul acestui an.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.