Autorităţile au făcut, joi, o razie de amploare în judeţul Călăraşi, în localitatea Săruleşti-Gară, fiind aplicate amenzi în valoare de 75.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate 30 de tone de deşeuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”35 comisari din cadrul Comisariatului General şi din comisariatele Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Bucureşti de la Garda de Mediu, 54 de jandarmi de la IJJ Călăraşi, 60 de poliţişti de la IPJ Călăraşi, 113 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile Constanţa şi 10 lucrători Enel au desfăşurat un control de amploare pe raza localităţii Săruleşti-Gară, unde a fost identificat un teren de aproximativ 5000 mp, aparţinând Primăriei, pe care erau abandonate deşeuri provenite în special din activitatea de dezmembrări auto”, a transmis, joi, Ministerul Mediului.  

Sursa citată a precizat că au fost aplicate amenzi în valoare de 75.000 lei. De asemenea, s-au dispus 2 suspendări de activitate şi s-au confiscat 30 de tone de deşeuri.  

Garda Naţională de Mediu împreună cu reprezentanţii Poliţiei Române şi ai Jandarmeriei au efectuat controale şi în localităţile Sinteşti (Ilfov), Bălteni (Dâmboviţa), Bolintin (Giurgiu) pentru identificarea persoanelor care nu respectă cadrul legal pe linie de deşeuri. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.