Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei reţele de centre de zi destinate copiilor expuşi riscului de a fi separaţi de familie, a anunţat ministra Natalia Intotero. Astfel, aproximativ 4.500 de copii pot fi ajutaţi să rămână în mijlocul familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aproximativ 4.500 de copii pot fi ajutaţi să rămână în mijlocul familiei. Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei reţele de centre de zi destinate copiilor expuşi riscului de a fi separaţi de familie. Până la data de 18 februarie, ora 23.59, furnizorii publici de servicii sociale acreditaţi în condiţiile legii şi care funcţionează la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor pot depune proiecte individual sau în parteneriat cu alţi furnizori publici sau privaţi de servicii sociale acreditaţi”, a scris Natalia Intotero, marţi pe Facebook.
 
Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 330.000 euro fără TVA.
 
„Obiectivul acestui al doilea apel este crearea a 64 de servicii sociale. Investiţiile pot fi făcute pentru construcţia, reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea acestor centre destinate copiilor care provin din familii aflate în situaţii vulnerabile. Ghidul specific al apelului de proiecte precum şi alte informaţii utile regăsiţi în acest link: https://mfamilie.gov.ro/1/pnrr/”, mai arată Intotero.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.