Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri, că până în prezent au fost primite 1.900 de cereri de înscriere, ca audienţi, în unităţi de învăţământ din România, a unor preşcolari şi elevi din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Potrivit informaţiilor centralizate şi comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, se înregistrează următoarea situaţie privind înscrierea în unităţi de învăţământ din Romania a elevilor şi preşcolarilor refugiaţi din Ucraina (data de referinţă: 15.04.2022):  1.900 de cereri depuse pentru înscrierea ca audienţi (din care 622 de preşcolari şi 1.278 de elevi)", a transmis Ministerul Educaţiei.
 
Potrivit sursei citate, 1.588 de copii au fost deja repartizaţi/înscrişi deja ca audienţi în şcoli şi grădiniţe, din care 566 de prescolari şi 1.022 de elevi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.