Ministerul Dezvoltării anunţă finalizarea procedurii de achiziţie publică pentru 17 tramvaie destinate transportului public din municipiul Craiova. Finanţarea de peste 156 de milioane de lei este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Transportul public urban de călători din municipiul Craiova (jud. Dolj) se va desfăşura în condiţii moderne, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a procedurii de atribuire a achiziţiei publice pentru 17 tramvaie de cca. 25 m", au transmis, marţi, reprezentanţii MDLPA.

Conform sursei citate, finanţarea proiectului, în valoare de 156.400.000 de lei, este asigurată de MDLPA, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 - ”Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiţii 4e - "Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare”, Obiectivul specific 4.1 – "Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.