Ministerul de Interne anunţă deschiderea centrelor proprii de vaccinare pentru populaţia generală, începând de miercuri. Vaccinarea se poate face fără programare, zilnic, între orele 8.00 - 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Începând de miercuri, 26 mai a.c., în centrele de vaccinare anti-COVID deschise în unităţile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne, pe lângă angajaţii MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate”, a transmis Ministerul de Interne, printr-un comunicat de presă. 
 
Instituţia precizează că pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate câte 60 de doze de vaccin Comirnaty – Pfizer.
 
”În situaţia în care după vaccinarea angajaţilor MAI programaţi pentru ziua respectivă numărul de persoane care doresc să se vaccineze va fi mai mare decât numărul de doze disponibile, acestea vor fi îndrumate să revină în ziua următoare”, a mai transmis MAI.
 
Patru dintre cele 11 centre de vaccinare funcţionează în Bucureşti şi înn judeţul Bihor (Spitalul de Urgenţă ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratamentu Ambulatoriu ”Dr Nicolae Kretuzlescu”, Spitalul Clinic "Avram Iancu" din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat în Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu Ploieşti, iar celelalte în Centrele Medicale Judeţene ale MAI din Hunedoara, Timiş, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Neamţ.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.