Filosoful Mihai Şora a postat, duminică, pe Facebook, un îndemn la izolare, recomandată de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus: ”Stăm cuminţi în casă, da?”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bună dimineaţa, copii! Stăm cuminţi în casă, da? Citim, scriem, desenăm, jucăm şah, ascultăm poveşti şi muzici, zburdăm pe tabletă şi, din când în când, mai biciclim. Nu uităm, fireşte, să-i încurajăm pe cei mai trişti sau singuri, să ne rugăm pentru ei. Pace şi lumină tuturor”, a scris, duminică dimineaţa, pe Facebook, filosoful Mihai Şora.

Autorităţile recomandă tururor persoanelor să stea mai mult în casă în această perioadă, să evite aglomeraţiile şi ieşirile care nu sunt absolut obligatorii.

”Reducerea contactului între persoane scade posibilitatea transmiterii virisului”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

În România au fost confirmate până acum 123 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar 9 persoane au fost vindecate.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de Covid-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.