Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obişnuite şi în luna noiembrie, după ce şi luna octombrie a fost mai caldă decât de obicei, relevă prognoza meteorologică anunţată marţi de meteorologi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

-  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice şi sud-estice.

- Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.11.2023 – 13.11.2023

- Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

- Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice şi centrale.

Săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

- Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

- Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

-  Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

- Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.