Meteorologii au emis, miercuri, o informare de averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, valabilă până joi, la ora 22.00. Sunt vizate, în principal, judeţele din vestul, nord-vestul şi centrul ţării, dar şi zonele de munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică care anunţă cantităţi de apă însemnate şi manifestări de instabilitate atmosferică, temporar accentuată.

Intervalul vizat este miercuri, ora 12.00, joi, ora 22.00. 

”În vestul, nord-vestul şi centrul ţării precum şi la munte, cu precădere în zona Carpaţilor Occidentali şi în jumătatea nordică a Carpaţilor Orientali, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină”, au transmis meteorologii.

Potrivit acestora, cantităţile de apă vor depăşi 15-25 de litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse 35-40 de litri pe metru pătrat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.