Un medic de familie din Sibiu anunţă că valul cinci – Omicron - ”a venit”. ”În câteva săptămâni nici nu o să ştim cum ne cheamă, va fi haos”, afirmă medicul. Acesta susţine că ”singurul lucru pe care îl ştim este să urlăm în numele libertăţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gata, a venit, în câteva săptămâni nici nu o să ştim cum ne cheamă. Va fi haos. Pregătiţi nu suntem. Măsuri nu suntem în stare să luăm”, a scris, marţi seară, pe Facebook, medicul de familie Egri Eduard din Sibiu.  

Acesta afirmă că ”singurul lucru pe care îl ştim este să urlăm în numele libertăţii”.  

Institutul de Sănătate Publică a transmis, marţi, că, până în 26 decembrie, au fost confirmate în România 7.285 cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare, dintre care 25 cu Omicron şi peste 5.500 cu Delta. Zece cazuri de infectare cu Omicron au fost confirmate în ultima săptămână, 72% dintre pacienţii infectaţi fiind vaccinaţi.   

Alte 13 cazuri de infectare cu Omicron au fost anunţate, luni, de Minsterul Sănătăţii, ele urmând a se regăsi în raportul de săptămâna viitoare.   

Grupul de Comunicare Strategică anunţă, marţi, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 1.100 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 67 de decese. În ziua precedentă au fost 566 de cazuri noi.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.