Ministrul Apărării Mihai Fifor afirmă că cei opt militari răniţi luni în Afganistan sunt în afara pericolului că medicii le acordă ajutor de specialitate, leziunile nepunându-le viata in pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dimineaţa vine cu o veste teribilă din Afganistan, 8 militari români, aflaţi într- o misiune de patrulare, au fost răniţi în urmă unui atac cu un autovehicul capcană. Din fericire, toţi sunt în afara pericolului. În prezent, medicii le acordă ajutor de specialitate, leziunile nepunandu- le viaţa în pericol", scir Fifor într-o postare pe Facebook.

El spune că este în legătură permanentă cu echipa de comandă din Afganistan, pentru a fi la curent cu evoluţia stării medicale a militarilor.
  
"Sunt cu gândul alături de ei şi familiile rămase acasă şi le doresc însănătoşire grabnică. Dumnezeu să- i ajute!", îşi încheie Fifor postarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.