Inspectorului şcolar general al municipiului Bucureşti Vlad Florentin Drînceanu le-a transmis elevilor, la începerea unui nou an şcolar, să nu se teamă să facă greşeli pentru că reprezintă un firesc al învăţării, încurajându-i să îşi păstreze curiozitatea şi entuziasmul pentru cunoaştere. El a avut mesaje şi pentru profesori şi pentru părinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Anul şcolar 2023-2024 şi-a deschis porţile cu noi provocări şi oportunităţi. Ca în fiecare septembrie, trăim intens o varietate de emoţii şi ne propunem să fim mai buni. În scurt timp, sunetul clopoţelului va răsuna puternic, iar ecoul lui va vesti întoarcerea în sălile de clasă. Nu uităm că în spatele succesului fiecărui elev se află un profesor sau un educator dedicat şi un părinte responsabil, de aceea ne dorim o colaborare puternică între toţi actorii educaţionali în noul an şcolar. Dragi colegi, vă mulţumesc pentru timpul şi efortul investit în viitorul copiilor noştri, modelând nu doar minţi curioase, ci şi caractere puternice. Prin pasiunea şi devotamentul dumneavoastră faţă de educaţie, transformaţi sălile de clasă în spaţii pline de inspiraţie, învăţare, descoperire şi entuziasm. Continuaţi să promovaţi un învăţământ de calitate, care să-i pregătească pe tineri pentru lumea complexă în care se dezvoltă!”, a afirmat Drînceanu.
Îndemnul său pentru elevi a fost să se implice activ în învăţare, să pună întrebări, să exploreze domeniile care îi pasionează.
”Nu vă temeţi să faceţi greşeli, pentru că ele reprezintă un firesc al învăţării. Fiecare greşeală este o oportunitate de a creşte şi de a deveni mai puternici. Vă încurajez să vă păstraţi curiozitatea şi entuziasmul pentru cunoaştere. Nu uitaţi că fiecare zi este o şansă de a vă dezvolta şi de a vă apropia de visurile voastre!”, scrie inspectorului şcolar general al municipiului Bucureşti
Părinţilor le doreşte putere şi înţelepciunea de a-şi sprijini copiii în drumul propriu de formare.
”Vă doresc tuturor energie şi inspiraţie! Fie ca acest nou an şcolar să vă aducă satisfacţii profesionale şi recunoaştere pe măsura eforturilor depuse!”, afirmă el în finalul mesajului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.