Poliţiştii orşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi. Astfel, sâmbătă seara, un bărbat în vârstă de 54 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton, ulterior autoturismul răsturnându-se pe partea carosabilă. Şoferul a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Izvoru-Bîrzii, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cireşu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului si a lovit un stâlp de beton, iar ulterior autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă”, arată comunicatul de presă al IPJ Mehedinţi.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului, mai precizează sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.