Traficul feroviar pe Magistrala 900, care fusese complet blocat după deraierea unui tren de marfă în judeţul mehedinţi, a fost reluat după 17 ore. Mai multe trenuri au fost afectate, pasagerii fiind transbordaţi între staţiile Drobeta Turnu Severin - Gârniţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Mehedinţi au anunţt că traficul feroviar pe Magistrala 900 a fost reluat începând cu ora 220.00, după 17 ore. 

La rândul lor, reprezentanţii CFR Călători au precizat că mai multe trenuri au fost afectate, pe durata operaţiunii de repunere pe roţi a garniturii, pasagerii fiind transbordaţi între staţiile Drobeta Turnu Severin şi Gârniţa. 

Trei vagoane ale unui tren de marfă care transporta motorină au deraiat joi dimineaţă în localitatea mehedinţeană Balota, traficul feroviar fiind blocat. Incidentul s-a petrecut la ora 5.10. 

Trenul avea 20 de vagoane, trei au deraiat şi unul s-a răsturnat. În urma incidentului nu au existat victime. 

O comisie a AGIFER face o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.