Medicul Maria Niţescu de la Institutul Matei Balş a publicat, sâmbătă, o fotografie în care se vede curtea spitalului plină de ambulanţe, alături de mesajul: Mai aveţi îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Maria Niţescu de la Institutul Matei Balş a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie surprinsă în curtea unităţii medicale.

Doctoriţa a afirmat că se simte îngrijorată: ”Mai aveţi îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, spital COVID de faza 1”.

Premierul Ludovic Orban a făcut o vizită, sâmbătă, la Institutul ”Matei Balş” pentru a discuta soluţii pentru sporirea numărului de paturi de Terapie Intensivă.

”Mă voi deplasa la Spitalul Matei Balş pentru a stabili şi acolo măsurile necesare pentru a putea creşte capacitatea de tratare la Terapie Intensivă. Vom continua strădania noastră pentru a creşte numărul de paturi de la Terapie Intensivă, astfel încât să nu fie persoane care să nu poată fi tratate”, a afirmat, sâmbătă, Ludovic Orban, într-o declaraţie de presă la Spitalul Elias.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, 889 de cazuri de infectare cu noul coronavirus,  280 de pacienţi fiind la Terapie Intensivă.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că în spitalele care internează pacienţi cu coronavirus în Bucureşti nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.