Medicul Raluca Olaru, şef al laboratorului de analize medicale la Spitalul CFR Bucureşti, a murit din cauza coronavirus. Anunţul a fost făcut de Federaţia Sanitas, care a transmis condoleanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu profund regret şi durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a colegei noastre, dr. Raluca Olaru, şef laborator analize medicale la Spitalul CFR, vicepreşedinte la Uniunea Sindicală Saitas CFR şi membru în Comisia de Medici a Federaţiei SANITAS, care a pierdut lupta cu virusul ucigaş”, a transmis, vineri, Federaţia Santas.  

Sindicaliştii au transmis condoleanţe familiei şi celor care au cunoscut-o pe Raluca Olaru. 

”Suntem alături cu gândul şi sufletul de toţi cei care au avut prilejul să o cunoască şi să o aprecieze ca pe un medic şi un om cu suflet mare.  Îi vom purta recunoştinţă veşnică pentru devotamentul profesional şi activitatea din cadrul Federaţiei SANITAS”, au mai transmis sindicaliştii. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.