Medicul Daniela Babei de la UPU Botoşani a acuzat o stare de rău chiar în timpul gărzii, iar după ce au consultat-o colegii au constatat că are o serie de afecţiuni la nivelul cordului şi au decis trimiterea de urgenţă la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit www.monitorulbt.ro, medicul Daniela Babei, în vârstă de 45 de ani, de la UPU Botoşani a acuzat o stare de rău chiar în timpul gărzii.  

”A fost supusă unor investigaţii de specialitate, care au evidenţiat o serie de afecţiuni la nivelul cordului. S-a solicitat transferul la IBCV, fiind direcţionată cu o ambulanţă cu medic”, a precizat, pentru Monitorul de Botoşani, medicul primar în medicina de urgenţă Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani. 

Medicul a fost transportat cu ambulanţa la Iaşi pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.  

Şeful Compartimentului de Primiri Urgenţe din Spitalul Municipal Dorohoi, Ovidiu Alexa, a murit, în 7 ianuarie, în urma unui infarct. Medicul avea 46 de ani şi ieşise din gardă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.