Un medic de familie din Sibiu a transmis, joi, un mesaj ironic de ”felicitare” pentru autorităţile care au ridicat toate restricţiile impuse de pandemie. ”Acuma stau pacienţii în sălile de aşteptare şi tuşesc unii peste alţii”, a transmis medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări pentru ridicarea tuturor restricţiilor. Acuma stau pacienţii în sălile de aşteptare şi tuşesc unii peste alţii, bineînţeles nu le pasă că sunt aduşi copii mici, sănătoşi, de doar câteva luni, la evaluare sau seniori cu boli cronice, unele grave”, a scris, joi, pe Facebook, medicul de familie Egri Eduard din Sibiu.  

Acesta apreciază că ”mai lipseşte să punem un tonomat cu seminţe”.  

Guvernul a decis să nu prelungească starea de alertă după data de 8 martie, iar toate restricţiile impuse de pandemie au fost ridicate.  

Potrivit Ministerului Sănătăţii, de miercuri până joi au fost confirmate 3.565 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus şi 70 de decese. La ATI sunt internate 630 de persoane, dintre care 4 copii.  

Pandemia Covid-19 nu s-a terminat, a avertizat, miercuri, într-un comunicat, marcând doi de la apariţia acestui flagel, secretarul general al ONU Antonio Guterres.  

 

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.