Maternitatea Odobescu din Timişoara, unde cel puţin cinci asistente medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus, şi care a fost închisă marţi seară, va fi redeschisă joi, după o acţiune de dezinfecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a lua în discuţie, miercuri, situaţia de la Maternitatea Odobescu, închisă  din seara zilei de ieri, 31 martie 2020, din cauza depistării unor cazuri de infectare cu COVID-19 la asistente din cadrul spitalului.

”În cadrul şedinţei Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost prezentată ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş la Maternitatea Odobescu şi, la propunerea DSP, s-a decis ca unitatea medicală se va putea redeschide mâine, 2 aprilie, la ora 8. Până atunci, adică  în cursul acestei după amieze şi la noapte, se va efectua dezinfecţia întregului spital”, se arată într-un comunicat al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Totodată, conducerea Spitalului Premiere din Timişoara, un spital privat, unde au fost mutate pacientele din maternitatea închisă, a dat asigurări că  va putea prelua toate femeile gravide care urmează până joi dimineaţa.

Maternitatea Odobescu a fost închisă marţi seara, după ce cel puţin cinci asistente au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.