Prefectura Ilfov anunţă, sâmbătă seară, că a fost prelungită măsura de carantină zonală pentru localităţile ilfovene Domneşti, Pantelimon şi Voluntari. De asemenea, măsura este revocată pentru localitatea Jilava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a analizelor de risc efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov pentru comunităţile din localităţile ilfovene Domneşti, Pantelimon şi Voluntari şi a avizelor emise de Institutul Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţa extraordinară de astăzi, 17 aprilie 2021: Hotărârea nr. 101 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 102 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 103 din 17.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Voluntari, judeţul Ilfov”, a transmis, sâmbătă seară, Prefectura Ilfov. 

Sursa citată a precizat că şeful DSU, Raed Arafat, a semnat ordinele privind prelungirea carantinei în cele trei unităţi administrativ-teritoriale până în 24 aprilie. 

De asemenea, Prefectura anunţă că s-a revocat carantina în Jilava. 

Judeţul Ilfov rămâne cu cea mai mare rată de infectare din ţară, având o incidenţă cumulată de 6,13 cazuri la mia de locuitori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.