Autorităţile locale din municipiul Buzău au decis în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă purtarea obligatorie a mijloacelor de protecţie a gurii şi a nasului în toate mijloace de transport în comun şi în toate locurile publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit deciziei Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, s-a decis purtarea obligatorie a mijloacelor de protecţie a gurii şi nasului în toate mijloacele de transport în comun - autobuze, microbuze şi taxiuri - şi în toate locurile publice: spaţii comerciale, farmacii, pieţe, instituţii publice, şantiere în lucru.

Desfăşurarea oricărei activităţi de producţie şi sau servicii se va desfăşura obligatoriu numai cu purtarea dispozitivelor de protecţie a gurii şi nasului de către toţi salariaţii. Totodată, autorităţile buzoiene au stabilit ca asociaţiile de proprietari din Buzău să asigure paza, mentenanţa şi alimentarea permanentă a dispenserelor cu dezinfectaţi montate în scările blocurilor, aşa cum au dispus autorităţile centrale.

La Buzău, Primăria a montat în unele blocuri, în principal din zona centrală recipiente pentru dezinfectarea locatarilor la intrarea în blocuri, însă acestea sunt goale.

Măsuri similare au fost luate în Botoşani, Bacău, Galaţi, Vaslui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.