Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă, vineri, că numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă mare şi îndeamnă angajaţii şi angajatorii să gândească împreună modalităţi de a preveni aceste evenimente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Muncii a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă.

”Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) îndeamnă statele lumii să iniţieze campanii de promovare a importanţei prevenirii accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale la nivel global. Deşi statisticile indică o scădere a evenimentelor de muncă, constatăm că numărul celor care suferă din această cauză este încă ridicat”, a transmis ministrul Marius Budăi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acesta face apel la prevenirea accidentelor.

”Vă îndemn să ne gândim împreună, angajatori şi angajaţi, ce putem face pentru a preveni accidentele de muncă”, a mai transmis ministrul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.