Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, afirmă, marţi, că ”numai împreună putem fi scut împotriva celor care nu respectă natura” şi încurajează ”cetăţenii de bună credinţă să semnaleze orice abatere pe care o sesizează”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Numai împreună putem fi scut împotriva celor care nu respectă natura! Echipe operative mixte din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, în cooperare cu alte instituţii ale statului, acţionează zilnic, la nivel naţional, pentru combaterea activităţilor ilicite în domeniile specifice exploatării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Vela. 
 
Acesta anunţă că acţiunile poliţiştilor vor continua şi cere cetăţenilor să semnaleze orice problemă pe care o sesizează. 
 
”Vă asigur că misiunile colegilor de la Poliţie continuă şi încurajăm cetăţenii de bună credinţă să semnaleze orice abatere pe care o sesizează, fie că e vorba de transport ilegal sau alte activităţi care ridică suspiciuni cu privire la legalitatea lor. Protejând pădurea, avem grijă de viitor”, a mai scris Vela. 
 
Recent, un activist de mediu din judeţul Suceava a fost agresat de către presupuşi hoţi de lemne pe care-i urmărea. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.