Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă, marţi, că grija este cuvântul care definește cel mai bine prezentul, iar de la fiecare dintre noi la ”împreună” este doar un pas. ”Vorbim despre protejarea aproapelui nostru, despre protejarea a tot ceea ce iubim și prețuim”, afirmă Vela, distribuind pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un copil care protejează cu umbrela o pisică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni, cred că grija este cuvântul care definește cel mai bine prezentul. Dar cum putem defini această grijă?  Când vorbim despre grijă vorbim despre protejarea aproapelui nostru, despre protejarea a tot ceea ce iubim și prețuim. Acum, toți avem nevoie unul de altul, de aceea este important să ne ajutăm, să ne fim alături și să empatizăm”, a cris Vela, marţi, pe Facebook.

Ministrul de Interne afirmă că ”de la fiecare dintre noi până la împreună este doar un pas”.

”Haideți să fim echipă, nu e greu”, a mai scris Vela, distribuind o fotografie cu un copil care protejează cu umbrela o pisică.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 3.400 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând astfel la 186.254.

În ultimele 24 de ore a fost prelucrate 29.400 de teste. De asemenea, s-au înregistrat şi 65 de decese, bilanţul fiind de 5.996. În prezent, 768 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă.

Bucureştiul, care a trecut duminică de pragul de 3 în ceea ce priveşte incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile raportate la mia de locuitori, înregistrează o creştere a acestui indicator, la 3.23.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.