Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, luni, că se vor face verificări în mai multe judeţe, după ce la ISU Dolj presa a relatat că cele 101 cadre angajate sunt rude între ele. ”S-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Vela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul de Interne a precizat că, luni, Corpul de Control a plecat la Dolj pentru verificări la ISU unde presa a relatat că cele 101 cadre ale instituţiei sunt toate rude între ele.

”Evident că această verificare se va extinde şi la nivelul altor judeţe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată ţara”, a spus Marcel Vela.

Întrebat ce poate face dacă se dovedeşte că persoanele respective au luat concursul de angajare, Vela a spus: ”O să vedeţi”.

Potrivit Libertatea, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” al Judeţului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.