Şeful Executivului, Marcel Ciolacu a solicitat joi alocarea a 50.000 de lei din fondul de rezervă al premierului, ca ajutor pentru familia Alexandrei, tânăra însărcinată care a murit în Maternitatea din Botoşani, potrivit unor surse oficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a făcut solicitarea în şedinţa de Guvern de joi. Marcel Ciolacu a declarat joi, despre cazul gravidei lăsate să moară în spital, la Botoşani, că este absolut inadmisibil ca în spitalele în care s-au investit zeci de milioane de euro să se întâmple astfel de lucruri din neglijenţă şi nepăsare

Şeful Executivului a precizat că este un gest de normalitate că managerul acelui spital a fost demis dar că trebuie să existe măsuri şi proceduri clare pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.