Numărul manifestanţilor anti-PSD din Piaţa Victoriei a ajuns la 200, iar participanţii la protest au mers pe trotuar, la sediul PSD din Şoseaua Kiseleff. Un participant la manifestare a mers către sediul PSD cu mâinile legate la spate în semn de protest faţă de decizia primarului Capitalei de a nu autoriza mitingul din Piaţa Victoriei pe motiv că în zona respectivă are loc o altă acţiune. La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii au ajuns la poarta sediului PSD, unde scandează lozinci împotriva membrilor acestui partid, precum: "Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta", "Pic şi Poc de Teleorman, Dragnea şi Carmen Dan".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii susţin însă că nu este adevărat că în zonă era programată o altă acţiune.

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii au ajuns în faţa sediului PSD, unde huiduie şi strigă lozinci precum: "Afară, afară, trădători de ţară", "DNA să vină să vă ia", "Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta".

Protestatarii cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, scandând: "Pic şi Poc de Teleorman, Dragnea şi Carmen Dan".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.