Poliţistul din Rădăuţi rănit grav în timpul unor percheziţii a fost dus, luni, la o clinică de recuperare neuro-motorie din Reghin, evoluţis stării sale de sănătate fiind peste aşteptări şi permiţând transportul la această unitate, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
MAI a anunţat, pe Facebook, că poliţistul Ciprian Sfichi a ajuns cu bine la clinica de recuperare neuro-motorie din Reghin, evoluţia sa din punct de vedere medical fiind una peste aşteptări şi permiţând transportul său la această clinică specializată, unde are toate condiţiile pentru a se reface.
 
Medicul de la Centrul Medical Judeţean Mureş din cadrul Direcţiei Medicale a MAI va fi permanent în legătură cu specialiştii din clinica respectivă pentru a oferi sprijin.
 
De asemenea, tatăl poliţistului va fi cazat în aceeaşi localitate pentru a fi aproape de fiul său şi pentru a-i oferi suportul moral de care are nevoie, adaugă Ministerul de Interne.
 
Agentul de poliţie a fost rănit, în luna decembrie, în timpul unor percheziţii pe care Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva le-a făcut la mai multe imobile aparţinând unei grupări suspectate de droguri de risc şi mare risc.

Bărbatul a fost rănit cu o sabie, în timpul misiunii, suferind leziuni grave la cap, întrucât nu purta cască de protecţie, deşi o avea în dotare.

Cel care l-a rănit a fost reţinut şi este recidivist, fiind arestat, în 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, el a fost plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017.

Poliţistul a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din iaşi, unde a fost operat. Medicii spuneau că el a suferit multiple traumatisme severe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.