MAE transmite că au fost identificaţi nouă cetăţeni români în zonele afectate de urganul Irma, ei fiind în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Numărul cetăţenilor români a căror prezenţă a fost semnalată iniţial în regiune a fost de nouă persoane, dintre care 7 în Insula Saint Martin / Sint Maarten şi 2 în Insulele Virgine Britanice. În urma demersurilor întreprinse de Centrala MAE, prin Ambasadele României la Paris şi Londra, toţi cei nouă cetăţeni români au fost identificaţi, fiind în acest moment în siguranţă", anunţă ministerul.

Uraganul Irma a afectat joi dimineaţă zone din Republica Dominicană şi din Haiti, existând pericol de inundaţii la o zi după ce a provocat moartea a cel puţin nouă persoane în zona Caraibelor, transmite CNN.

Irma, uragan de categoria 5, care a generat un vânt cu  viteză de 250 de km/h, a lăsat peste un milion de familii fără curent electric în Puerto Rico.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.