Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de joi, se desfăşoară lucrări de reparaţii şi revizie a conductei primare cu diametrul de 400 mm, cu o vechime de aproape 60 de ani, în zona Vergului - Sectorul 2. Furnizarea apei calde va fi sistată în 43 de blocuri şi la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, până în 3 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Şoseaua Morarilor şi Vergului şi strada Bodeşti. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru trei puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 43 de blocuri şi spitalul clinic Nicolae Malaxa, va fi sistată până vineri, 3 iunie 2022, ora 18.00”, anunţă, joi, Termoenergetica, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că, încă din cursul dimineţii, au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii. 

”După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, a mai transmis compania.  

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.