Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, în judeţul Argeş se vor efectua reparaţii la partea carosabilă a drumului Naţional 7, între Zamfireşti şi limita cu judeţul Vâlcea, dar şi pe DN 65, între kilometrii 115 şi 117, în zona Albota. Poliţiştii se aşteaptă la formarrea de coloane de maşini în zonă şi solicită şoferilor respectarea restricţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, miercuri, în judeţul Argeş, pe DN 7, între kilometrii 134 şi 154 (pe sectorul Zamfireşti – limită cu judeţul Vâlcea), se vor desfăşura lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă.

Lucrări se vor executa şi pe DN 65, între kilometrii 115 şi 117, în zona Albota.

Deoarece este posibil să se formeze coloane de autovehicule, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea acestora şi să respecte restricţiile instituite în zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.