Localitatea Topiţa din comuna Topliţa, judeţul Hunedoara, intră în carantină, de marţi, de la ora 08.00, după ce incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a ajuns la 27,32 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă-Hunedoara, convocat de prefectul judeţului, Călin-Petru Marian, a decis în această seară, să instituie începând cu data de 05 ianuarie 2021, pentru o perioadă de 14 zile, carantinarea zonală în localitatea Topiţa aparţinătoare comunei Topliţa judeţul Hunedoara”, a anunţat, luni seară, Prefectura Hunedoara.

Sursa citată a precizat că măsura a fost luată în urma analizei situaţiei epidemiologice generată de coronavirusul SARS-CoV-2, având ca rezultat o incidenţă a cazurilor active de 27,32 la 1000 locuitori.

”Potrivit medicilor specialişti, riscul epidemiologic este de o gravitate maximă, în cazul în care nu se respectă măsurile legale în vigoare”, a mai transmis Prefectura Hunedoara.

Localitatea va intra în carantină, marţi, la ora 08.00, până în data de 19.01.2021, ora 08.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.