Linia de autobuz 780 va funcţiona marţi şi miercuri, între orele 09:00-14:22, în locul trenului de aeroport, făcând legătura între Gara Basarab, Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Otopeni „Henri Coandă". Măsura a fost luată ca urmare a suspendării temporare a serviciului feroviar, pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere a căii ferate, anunţă Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Autobuzele liniei 780 vor opri, pe ambele sensuri, în staţiile: Gara Basarab, Gara de Nord, Clăbucet, Piaţa Presei, Aeroport Băneasa, Institutul Meteorologic, Aleea Privighetorilor, AMCO, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă Plecări, Aeroport Henri Coandă Sosiri.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI)  va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780 ori de câte ori circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Otopeni „Henri Coandă" este întreruptă, se mai arată în comunicat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.